9 Ocak 2013 Çarşamba

Gündem Magazin


 Bugün ünlülere biraz gözatalım :) 

Şahan Gökbakar'ın karlar altındaki resitali oldukça güzel ve bi okadar da komik olmuş doğrusu :) 
                                                         
                                                                KARLAR DÜŞER!


PARMAK ARASI TERLİK

‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının çekimleri için dün beraber jüri koltuğunda oturduğu Hülya Avşar ve Sergen ile İzmir’e giden Ilıcalı, Sabiha Gökçen Havalimanı ’na şort ve parmak arası terlikle gelince Avşarı güldürdü.


  CAN BONOMA VE BERRAK TÜZÜNATAÇ AYRILDI MI?

Birkaç gün önce twitter hesabına “Ayrılık ancak düşük bütçeli aşklar için cüzzi bir çözüm yolu olabilir” cümlesini yazan Bonomo, dün de “Bitmekte olan bir ilişkide iki taraf da problemli bir çocukluk geçirdiyse bütün şerefsizlikler centilmence yapılır” yazdı.
Bonomo’nun bu mesajının sosyal medyada artık kendisini takip etmeyen ve paylaştığı fotoğraflarını bile silen Tüzünataç’a gönderme olup olmadığı merak konusu oldu.


BARIŞ MANÇO'NUN OĞLU SURVIVORDA

Son yılların en çok ses getiren yarışmalarından biri olan Survivor'ın yeni çekimleri mart ayında başlayacak. Yarışma için yine geçmişte olduğu gibi birbirinden renkli isimler yarışmacı olarak seçilecek. Bu isimler arasında efsane sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'nun da olduğu öğrenildi. DJ'lik yapan 32 yaşındaki Manço'nun yarışma için Ilıcalı'nın yapım şirketi AcunMedya ile görüştüğü belirtildi. 



SERAY SEVERİN ARABASI BU HALE GELDİ!

Seray Sever dün kız arkadaşlarıyla bir arkadaşlarının evine gitti. Sever'in aracını şoförü kullanıyordu. Sever ve arkadaşları araçtan indikten 15 dakika sonra şoför kaza yaptı. Sever'in cipi takla attı ve ters dönüp durdu. Şoför araçtan güçlükle çıktı. Haberi alır almaz büyük şok yaşayan Sever, olayı twitter sayfasından duyurdu.



  600.000 SEYİRCİ!


Geçen perşembe 296 kopyayla yaklaşık 500 salonda seyirciyle buluşan Yılmaz, hafta sonu ise 501 bin 923 gişe yaptı.
Muhteşem bir açılış yapan Yılmaz’ın CMYLMZ Fikirsanat’ın yapımcılığını üstlendiği gösterisi “CM101MMXI Fundamentals”, 4 günde 6 milyon 161 bin 145 TL hasılatın da sahibi oldu. Box office listesine 1. sıradan giren Cem Yılmaz’ın gösterisini 2. sırada 970 bin 405 seyirci ile “Hobbit” filmi, 3. sırada 179 bin 799 seyirciyle “Pi’nin Yaşamı” filmi takip ediyor. 


                                                KİM DER 50 YAŞINDA DİYE!

Yonca Evcimik, 2013 için yeni fotoğraflar çektirdi. Son şarkısı "Yallah Sevgilim"in başarısından da son derece mutlu olan Yoncimik'in verdiği pozları için, "Yonca Evcimik'in 50 yaşında olduğuna inanmak imkansız" yorumu yapıldı.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder